Politic

Partidul Republican și-a desemnat un prim candidat la consiliul local Timișoara

Partidul Republican și-a desemnat un prim candidat la consiliul local Timișoara

După ce conducerea celui mai nou partid a anunțat că îl susține pe Adrian Orza la primăria Timișoara, a desemnat și un prim candidat la consiliul local. Este vorba despre Gabriela Ciucă, un antreprenor timișorean și om de cultură, președintele  asociației ¨Dialoguri Contemporane¨ și președintele fondator ¨Lions Club Diamond¨ Timișoara. Gabriela Ciucă nu a mai fost implicată în sfera politică, Partidul Republican fiind prima formațiune în care aceasta a ales să se înscrie.

Sunt născută în Timișoara, sunt antreprenor, și nu am părăsit nicio secundă acest oraș, motiv pentru care am decis să nu mai stau deoparte ci să mă implic într-un nou proiect politic în care cred cu adevărat. Este pentru prima dată când accept o provocare politică, determinată de dorința de a veni în sprijinul tinerilor de care avem atâta nevoie ca Timișoara să renască, ei fiind cei ce vor duce mai departe spiritul Timișoarei. A sosit şi momentul ca Timișoara, prin Capitală Cultural-Europeană, să devină un reper, nu ostentativ dar ferm, ce va polariza şi ghida, încurajând apetitul pentru frumos, calitate şi bucuria vieţii prin cultură. Impactul educativ asupra societăţii se face cu și prin noi, oamenii de cultură ai acestui oraș, prin susținerea întregii comunități. Prin dialog deschis şi spirit de echipă vrem să  implicăm potențialul artistic și cultural local, puțin folosit și valorizat până în acest moment, și să abordăm o tematică diversificată ce reprezintă adevăratul combustibil ce pune în mișcare cultura”, a precizat Gabriel Ciucă.

 “Mă bucură faptul că, în contextul Timişoara Capitală Cultural-Europeană, Partidul Republican, filiala Timiş are un membru marcant din sfera culturii. Sunt convins că Gabriela Ciucă va aduce un plus de valoare în consiliul local, reprezentând interesele timișorenilor și venind în sprijinul lor, așa cum ar trebui să facă orice consilier local“, a declarat Deputatul Marian Cucșa, secretar general al Partidului Republican şi preşedintele filialei Timiş.

 Gabriela Ciucă a fost, de-a lungul timpului, o promotoare a culturii în Timișoara, fiind inițiatorul a numeroase proiecte, expoziții și acțiuni de profil, dar totodată este și cunoscută ca fiind un filantrop desăvârșit, implicându-se în organizarea multor evenimente de caritate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*