Politic

Partidul Republican din România îl susţine pe Adrian Orza într-o alianţă administrativă pentru Timişoara

Partidul Republican din România îl susţine pe Adrian Orza într-o alianţă administrativă pentru Timişoara
Adora Beauty

Anunţul de susţinere a fost făcut astăzi, chiar de conducerea partidului: Alexandru Coita-preşedinte şi Marian Cucşasecretar general.

Adrian Orza este un timişorean cu experienţă vastă în administraţie. A fost viceprimar, iar acum ocupa funcţia de consilier local.

Partidul Republican este cea mai proaspătă forţă politică din România care îşi propune aducă o forţă reală prin implicarea tinerilor şi o schimbare totală de paradigmă.
Alexandru Coita, preşedintele Partidului Republican: “Timişoara a fost, în 1989, promotoarea schimbării şi astfel vrem şi noi m semnalul pentru schimbare de la Timişoara.

Am avut numeroase consultări departe de spaţiupublic pentru a sprijini cel mai bun candidat pentru primăria Timişoara. Ne dorim pentru Timişoara mai mult! Puţini ştiu Timişoara e primul oraş din România, în care taxele şi impozitele se plătesc online, încă din 2002! Lucru posibil datorită unui om pe care-l susţinem la primăria Timişoarei: Adrian Orza!”

Deputatul Marian Cucşa, secretar general al Partidului Republican şi preşedinte filiala Timiş: “M-a convins, în primul rând, puterea de muncă a lui Adrian Orza. Este omul reprezentativ pentru Timişoara. Îmi place nu se axează pe luptele politice, încearcă să coalizeze cât mai mulţi oameni, din orice zonă, pentru a-şi putea pune în aplicare planurile constructive. Şi a dovedit de fiecare dată. Este omul faptelor, nu al vorbelor şi aici avem un punct comun. Toate proiectelepe fonduri europene, de dezvoltare a oraşului, implementate de administraţia Robu au fost obţinute de administraţia din care a făcut parte Adrian Orza. Îi urez multă baftă! Timişoara are nevoie de un om ca el!”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*