Eveniment

Continua acțiunile de prevenire și limitare a infectarii cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate

Continua acțiunile de prevenire și limitare a infectarii cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate

Polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică si cei de la Protecția Consumatorului au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate precum piețe, târguri, terase, dar și în mijloacele de transport în comun.

Astfel, la nivelul județului Timiș au fost verificate 118 de societăți comerciale. Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 dintre care 9 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 3 pentru participarea la activități în spațiul public pentru care au fost instituite restricții.

De asemenea, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare.

Un comentariu

  1. Neamțu de Banat

    Vai cum se.poate?! Dar când Robu încă de acum o lună le- a ordonat polițiștilor locali sa stopeze orice control pe la terase și localuri ptr a nu deranja poporul bovin, care e chemat să-l mai voteze încă odată, nu v-ați sesizat nicicare dintre medici ori din presa locala de.mucava…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*