Administrație

Primăria Lenauheim modernizează infrastructura cu fonduri europene

Primăria Lenauheim modernizează infrastructura cu fonduri europene

Autoritățile locale din Lenauheim au  modernizat infrastructura comunei, alocând prin fiecare buget și la fiecare rectificare bugetară, sume de bani în acest scop.

În total, în ultimii 12 ani au fost asfaltate străzi în lungime de 20 de kilometri, 9 km prin finanțare din fonduri europene, iar 11 km finanțați din fonduri de la bugetul local. “Pe această cale mulțumesc echipei de consilieri locali pentru înțelegere și sprijinul acordat pentru realizarea reabilitării străzilor din cele trei localități”, a precizat primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu.

Tot din fonduri proprii au fost realizate trotuare – în jur de 4500 de metri pătrați anual, au fost realizate pavaje în centrul localităților, pe lângă principalele obiective reabilitate: cămine, remize de pompieri, spațiile de agrement noi realizate, la capelele construite la Lenauheim și Bulgăruș, dar și la capela de la Grabaț. Tot din venituri proprii au fost alocați bani pentru pietruirea străzilor. Anual au fost realizate lucrări de menținere în stare de circulație decentă a drumurilor Bulgăruș – Uihei și Grabaț – Comloșu Mare, prin lucrări de scalifi care, adaos de piatră, compactare și realizare ori curățare rigole, parte din sume fiind primite de la Consiliul Județean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*