Economic

CRAFT, casă nouă pentru evenimente de business de înaltă clasă EXPO MOBILA

CRAFT, casă nouă pentru evenimente de business de înaltă clasă EXPO MOBILA

CCIAT organizaează un dublu eveniment inaugural: noul „look” al Centrului Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și deschiderea oficială a EXPO MOBILA 2020.

Clădire emblematică a CCIA Timiș și a comunității de afaceri pe piața organizatorilor de evenimente din vestul țării, CENTRUL REGIONAL DE AFACERI este locul de desfășurare a numeroase evenimente de anvergură –  târguri, expoziții, congrese, seminarii, întâlniri de afaceri, dar și concerte, gale și evenimente private. După finalizarea proiectului de reabilitare, CRAFT a căpătat un aspect elegant, de înaltă clasă, putându-se transforma în scena ideală pentru orice decor, cu dotări moderne și o echipă de profesioniști dedicați.

Ediția 2020 a EXPO MOBILA reunește producători și distribuitori români, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina publicul larg şi cel profesionist  cu o gamă largă de mobilier și accesorii, sisteme inteligente din industria mobilei, într-un cuvânt, toate tipurile de mobilă destinate locuinței și  biroului.

Și pentru că arta în toate formele sale conferă personalitate și identitate unei case, vă întâmpinăm cu un “salon” unde culorile picturilor și ale florilor crează un ambient clasic și primitor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*