Anunt

GIARDINI TOSCANA realizează piscine din beton rezidențiale personalizate și moderne (P)

GIARDINI TOSCANA realizează piscine din beton rezidențiale personalizate și moderne (P)

Având o experiență de peste 10 ani în construcții de piscine rezidențiale din beton (în Europa și România) venim spre client cu un portofoliu consistent de piscine realizate, de tip clasic și modern sau le realizăm personalizate după cerințele dumneavoastră.

Construim piscine dreptunghiulare, ovale sau rotunde din beton, adaptate pentru fiecare spațiu în parte. Prețul pentru construcția unei piscine este personalizat.

Pentru fiecare piscină pe care clientul dorește să o construiască, noi ne deplasăm la locul în care va fi amplasată pentru a vedea dacă dorințele dumneavoastră ne permit să transformâm piscina de vis în realitate, iar după ce avem toate informațiile necesare se poate oferi și pretul personalizat de care beneficiați pentru construcția piscinei.

Echipa noastră asigură întreținerea și mentenanța piscinei, cu dispozitive profesionale și cu cele mai noi tehnici personalizate, pentru un rezultat vizibil. Comercializăm accesorii necesare pentru piscine, precum și sisteme de filtrare și tratare a apei. Oferim consultanță de specialitate pentru alegeri optime.

Piscina Rezidențială oferă căminului dvs. un plus de confort, o prestanță deosebită și o atmosferă de neuitat la petrecerea timpului liber atât cu familia cât și cu prietenii.

În piscina proprie vă puteți redescoperi veleitățile sportive, vă puteți relaxa sau trăi împreună cu cei mici plăcerea apropierii de apă.

Construcția unei piscine rezidențiale este un proces complex ce impune un constructor specializat, cu experiență în realizarea unui bazin cu etanseitate perfectă și rezistentă la presiunea exercitată de un volum destul de mare de apă.

Piscinele rezidențiale, având dimensiuni mari, se realizează în mod curent cu luciu de apă, ceea ce implică un canal perimetral în care apa se revarsă, colectându-se apoi într-un vas tampon cu o capacitate de aproximativ 6% din volumul de apă al piscinei. Acest bazin, împreună cu spațiul necesar amplasării echipamentelor, reprezintă căminul tehnic al piscinei.

Piscinele rezidențiale sau publice construite de GIARDINI TOSCANA pot fi plasate în exterior sau în interior și sunt dotate cu cele mai elementare funcții, la care se pot adăuga accesorii de lux și tehnologie de ultimă oră.

GIARDINI TOSCANA oferă servicii de consultanță și proiectare în domeniul construcției piscinelor din polipropilenă și beton, dotări cu sisteme de recirculare-filtrare a apei, elemente de hidromasaj și vizuale, jocuri de apă, piscine speciale suspendate, piscine de lux din beton armat placate, acoperiri piscine, bazine înot, jacuzzi, pre-fabricate pentru piscine, pompe espa pentru piscine, întreținere piscine, iluminare piscine, piscină cu luciu de apă, piscină mozaic, piscină cu skimmer, piscină cu gresie, piscine interioare etc.

Servicii și Produse:

Proiectăm și executăm piscine din beton.

Avem experiență în toate etapele de execuție a piscinei: pregătirea terenului (săpături, nivelări, cofrări), turnarea pereților / sau amplasarea cuvelor de fibră de sticlă, conectarea elementelor hidraulice și electrice la căminul tehnic, realizarea principalelor tipuri de finisaje: vitroceramică, liner, rășină etc., echiparea piscinelor cu accesorii funcționale și estetice.

Efectuăm următoarele lucrări de întreținere a piscinelor: aspirarea bazinului, spălarea filtrelor, curățări locale ale pereților, tratamente chimice de întreținere și șoc: corectare pH, clorinare, tratament antialgă, tratament de prevenire sau reducere a depunerilor de metale și calcar, tratamente specifice pentru sezonul de iarnă.

Gama completă de echipamente piscine și consumabile pentru piscine: pompe și filter, piese din ABS, conducte și fitinguri PVC, schimbătoare de căldură, încălzitoare electrice, accesorii diverse, produse de întreținere piscine, consumabile.

Pentru contact, aici: https://www.piscine-rezidentiale.ro/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*