Politic

Adrian Popescu, președinte ALDE Timișoara: “Virusul sunteți voi, guvernanților!”

Adrian Popescu, președinte ALDE Timișoara: “Virusul sunteți voi, guvernanților!”

Nu virusul face ravagii în România, ci cei din Guvern. Este de părere președintele ALDE Timișoara, avocatul Adrian Popescu.

Acesta are un mesaj tranșant către guvernanți. “În ritmul acesta, noi nu ne mai putem ridica. Țara e trasă în jos. Rata șomajului a crescut. Prețurile la alimente au crescut atât de mult. Mediul de afaceri este la pământ. Fabrici închise, firme în faliment, prețuri crescute la absolut orice.

Este clar că pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere, însă îi faceam față dacă la conducere existau persoane capabile să gestioneze totul. Sau dacă s-au văzut incapabili, să accepte ajutor.

Suntem într-o situație gravă din cauza unor oameni care nu au luat măsuri și care, în continuare refuza să le ia.

Pe lângă faptul că ne confruntăm cu un virus agresiv, este nevoie să ne confruntam și cu Guvernul.Un Guvern care trebuia să fie pregătit.Iar noi, prin acțiunile noastre să îi ajutăm.Dar noi, nu îi mai credem.Au promis și nu au făcut.Au făcut și nu a fost constituțional Nu ne rămâne decât speranța. Să sperăm că totul va reveni la normalitate.Să sperăm că suntem iubiți.Și, să ne rugăm!”, a precizat Adrian Popescu, președintele ALDE Timișoara.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*