Politic

Președintele ALDE Timișoara: “Domnule Fritz , unde faci SONDAJELE?”

Președintele ALDE Timișoara: “Domnule Fritz , unde faci SONDAJELE?”

Președintele ALDE Timișoara, Adrian Popescu, lansează un apel public către Dominic Fritz, candidatul USR PLUS pentru Primăria Timișoara.

Nu am cum să nu remarc faptul că am un contracandidat care se teme de mine. Și aici mă refer la candidatul USR PLUS pentru Primăria Timișoara.

USR a făcut un sondaj realizat la comandă, sondaj prin care a întrebat cetățenii cu drept de vot din Timișoara pe cine ar vota la alegerile locale.Surpriza a fost că pe lista de variante a partidului nu se afla ALDE, deci, subsemnatul candidat nu existam. Scopul? Nu a vrut probabil să-mi facă reclamă. Indiferent că marea majoritate a cetățenilor timișoreni cunosc deja faptul că voi candida. Doar cei din USR PLUS “nu știau”.

Și, în urma sondajului a reieșit faptul că domnul Fritz este la mai puțin de 10 procente în urma actualului primar, acesta fiind convins de faptul că va caștiga alegerile și va deveni primar.

Cu tot respectul pe care îl am față de toți contracandidații mei, consider că lupta aceasta trebuie să fie egală și corectă. Din moment ce ascunzi anumite aspecte, e clar că ai o teamă față de ceva. Iar teama partidului USR PLUS s-a putut observa în opțiunile de vot de pe sondaj, unde candidatul partidului ALDE nu se afla. Iar, devreme ce opțiunea nu exista, nici cetățenii nu aveau posibilitatea de a alege/menționa candidatul ALDE.

Timișoara are nevoie de o competiție corectă încă de la început. Mie nu îmi e teamă de niciun contracandidat.Fiecare are puncte slabe sau puncte tari. Unii se vă deja câștigători.Alții, speră. Eu lupt! Lupt pentru Timișoara, lupt pentru timișoreni. Pentru că, ce îmi doresc mie, îți doresc și ție!”, a transmis Adrian Popescu, președintele ALDE Timișoara.

Un comentariu

  1. Vreau o țara ca afară !

    Dar tu cine mai ești stimabile. Că de tine chiar NU a auzit NIMENI. Nici nu realizezi cat de ridicol ești… 😅

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*