Anunt

Flower Garden Design Timișoara, întreținere și amenajări de spații verzi (Advertorial)

Flower Garden Design Timișoara, întreținere și amenajări de spații verzi (Advertorial)

Flower Garden Design Timișoara vă oferă servicii de întreținere și amenajare spații verzi în Timișoara, județul Timiș și în țară.

Flower Garden Design vă conferă siguranța că veți avea gradina amenajată de profesioniști instruiți și specializați în proiectare, amenajare și întreținere a spațiilor verzi atât la particulari cât și pe domeniul public. Specializarea și experiența în amenajări de spații verzi, proiectare și peisagistică au dus la obținerea unui portofoliu impresionant de clienți cu adevărat multumiți de serviciile noastre.

Echipa noastră este formată din profesioniști: ingineri horticultori, peisagiști și grădinari, mereu pregătiți să găsească cea mai bună soluție pentru amenajarea și întreținerea spațiului dumneavoastră, răspunzând tuturor provocărilor. Dispunem de utilaje profesionale specializate pentru amenajări de spații verzi.

Întreținerea spațiilor verzi se poate face periodic, prin semnarea unui contract de prestări servicii, astfel clientul va beneficia de prețuri foarte atractive. Pentru intervenții ocazionale de întreținere sau amenajării de spații verzi, prețul se va calcula în funcție de complexitatea lucrării și timpul alocat.

Servicii: amenajări spații verzi; întreținere spații verzi; renovări de spații verzi; vânzare de pomi și plante.

Mai multe detalii aici: https://amenajari-spatii-verzi.intm.ro/contact/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*