Social

„Sânge violet pentru viață!” Donatorii primesc 20% reducere în magazinul oficial Poli

„Sânge violet pentru viață!” Donatorii primesc 20% reducere în magazinul oficial Poli

Politehnica Timişoara nu poate rămâne indiferentă la nevoia de sânge din centrele de transfuzie și tocmai din acest considerent a decis împreună cu Asociația suporterilor timișoreni “Druckeria” să pornească o campanie prin intermediul magazinului clubului.

Sângele înseamnă viață, iar viitorul este incert pentru toată lumea. Putem fi noi în nevoie de transfuzii, prietenii noștri, părinții sau un apropiat al familiei. Implicarea socială în acest domeniu ar trebui să primeze pentru fiecare cetățean.

“Având în vedere argumentele menționate mai sus, până în 31 decembrie 2020 demarăm acțiunea intitulată “Sânge violet pentru viață!”. Persoanele care au donat sânge beneficiază în această campanie de 20% reducere la orice produs din magazinul nostru aflat la căminul 1MV (lângă stadionul Știința; în spate la Park Place). Tot ce trebuie să faceți e să vă prezentați la shop cu buletinul și o justificare că ați donat sânge, iar reducerea de 20% se aplică pe loc produselor dumneavoastră. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara se află lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara pe str. Martir Marius Ciopec 1. Fii responsabil! Donează sânge! Salvează vieți!”, au transmis reprezentanţii Politehnicii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*