Eveniment

Coşmarul unor copile exploatate sexual, încheiat de poliţişti

Coşmarul unor copile exploatate sexual, încheiat de poliţişti

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au efectuat 7 percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale bănuite de trafic de minori şi act sexual cu un minor.

Miercuri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 7 percheziţii domiciliare în județul Timiș, la membrii unei grupări bănuite de trafic de minori şi act sexual cu un minor.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anilor 2018 – 2020, persoanele bănuite ar fi racolat şi ar fi exploatat sexual mai multe tinere, în scopul însușirii sumelor de bani rezultate din prestarea de servicii sexuale.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.  La acțiune au participat luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod”.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*