Politic

Primarul PSD din Şag, susţinut si de ALDE Timis pentru un nou mandat

Primarul PSD din Şag, susţinut si de ALDE Timis pentru un nou mandat

Filiala ALDE Timiş a început să se pregătească pentru alegerile locale.

“Deși am avut câteva pierderi regretabile în partid, fiindcă pentru noi orice om este important și valoros, am reușit să repunem pe “picioare” filiala și organizațiile din județ.  În ceea ce privește comuna Șag, am hotărât că cel mai bine pentru comunitate este sa facem o alianță împreună cu actualul primar de la PSD, Flavius Roșu. Astfel, avem listele comune și-l vom susține pe dumnealui, deoarece, din punctul nostru de vedere, acest om a schimbat radical faţa comunei, iar în doar patru ani de mandat domnul Roșu a semnat contracte de finanțare în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, adică bugetul comunei pe 15 ani. Banii vin de la Guvern si din fonduri europene”, a declarat Marian Coandă, secretar coordonator ALDE Timiş.

“Bineînțeles, să nu uităm de propunerea pentru achiziționarea de tablete pentru elevii din localitate care nu au putut urma cursurile online, ținând cont de faptul că școlile au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus. Însă membrii PNL nu au fost de acord ca primăria să cheltuie bani pentru elevii care nu au avut acces la internet ca să poată învăța acasă și au blocat finanțarea de 350.000 de euro de la Guvernul României pentru extinderea grădiniței. De aceea, noi credem şi vrem să-l susținem pe domnul Roșu, fiindcă este pentru binele și interesul cetățenilor din Șag. Noi nu dorim să venim in fata oamenilor cu sloganuri și promisiuni, ci cu oameni pregătiți care în timp vor putea dovedi calitățile profesionale, morale, dar și politice”, a mai spus Marian Coandă, secretar coordonator ALDE Timiş.

3 Comentarii

 1. Alexandru

  Cum puteti sa mintiti asa pe fata d-le secretar coordonator ALDE Marian Coanda?
  Consilierii Locali din Sag ,ALDE , PNL ,M10,FDGR si chiar PSD nu au vrut sa faca ilegalitati de aceea nu au aprobat cu ochii inchisi o aberatie facuta de viitorul vostru aliat si candidat la postul de primar.
  La Sag nu merge cu ochii inchisi.(am inteles ca va ocupati cu constructiile, daca sunt calitative va asteptam la Sag daca nu ne pare rau dar nu acceptam mita si nici linguseala in presa).

 2. Marian Coandă

  Având in vedere comentariul lăsat de dumneavoastră cu atâta siguranța, bănuiesc ca deși ați comentat sub anonimat, de fapt, faceți parte din acei oameni, care au votat in defavoarea proiectelor pentru copiii. ALDE din păcate, pe vremea când a fost acordat votul, era tot PNL, așadar votul nu a fost dat din partea noastră. Dacă ar fi fost cu adevarat din ALDE, s-ar fi gândit la necesitatea ce o implica proiectul pentru acei copiii nevoiași, care din păcate, au fost nevoiți sa aibă un nivel mai scăzut de cunoștințe, din cauza situației financiare.
  De aceea, dorim sa acordam încrederea unui om, care se gândește la binele fiecărui cetățean, nu doar la cei care au un statut social mai bun.

 3. Marian Coandă

  Având in vedere comentariul lăsat de dumneavoastră cu atâta siguranța, bănuiesc ca deși ați comentat in mod anonim, de fapt, faceți parte din acei oameni, care au votat in defavoarea proiectelor pentru copiii. ALDE din păcate, pe vremea când a fost acordat votul, era tot PNL, așadar votul nu a fost dat din partea noastră. Dacă ar fi fost cu adevarat din ALDE, s-ar fi gândit la necesitatea ce o implica proiectul pentru acei copiii nevoiași, care din păcate, au fost nevoiți sa aibă un nivel mai scăzut de cunoștințe, din cauza situației financiare.
  De aceea, dorim sa acordam încrederea unui om, care se gândește la binele fiecărui cetățean, nu doar la cei care au un statut social mai bun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*