Cultură

Evenimente culturale la Școala de Artă

Evenimente culturale la Școala de Artă

Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș, prin Școala de Artă, vă invită în această săptămână la două evenimente artistice care vor avea loc în Curtea Franciscană a instituției.

Miercuri, 8 iulie, de la ora 17, sunteţi aşteptaţi la expoziția „Apoteoza frumuseții veșnice”. Incursiunea în lumea artei va fi posibilă cu sprijinul cursanților de la clasele de pictură, artă decorativă, pictură pentru copii și grafică, sculptură/meșteșugari, design vestimentar și cine-foto. Atmosfera vernisajului va fi animată muzical de cursanții de la clasele de canto muzică ușoară, vioară și pian.

Joi, 9 iulie, de asemenea de la ora 17, absolvenții claselor de canto muzică populară, acordeon și instrumente de suflat vă invită la spectacolul „Cântecul pe toți ne-adună”. La acest eveniment vor participa cu o piesă folclorică și câștigătorii concursului online „Cânt cu drag la tot Banatul”. Tinerii artiști vor interpreta cântece de petrecere din folclorul bănățean. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Școlii de Artă.

La intrarea în instituție, tuturor participanților le va fi măsurată temperatura. Purtarea măștilor este obligatorie, iar spațiul din Curtea Franciscană va fi astfel amenajat încât să se păstreze distanța de 2 metri între scaune.

Intrarea la cele două evenimentele culturale susținute de Consiliul Județean Timiș este liberă.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*