Social

Continuă distribuirea de produse în Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate

Continuă distribuirea de produse în Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate

Începând din  18 iunie,  se distribuie pachetele cu produse de igienă și produse alimentare în cadrul POAD 2019-2021, program derulat în baza OUG nr. 80/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Primăria Timişoara prin Direcţia de Asistenţă Socială distribuie produsele de igienă personală provenite din stocurile de intervenţie comunitară, către beneficiarii finali în perioada 18 iunie- 16 iulie 2020.

Distribuirea produselor de igienă personală și a produselor alimentare se face din locația situată pe str. Lorena nr. 35, în zilele de: marți, miercuri și joi în intervalul orar 08.00 – 15.00. Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original.

Pot beneficia de aceste produse de igienă personală și produse alimentare în prima etapă următoarele categorii:

  1. a) Familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
  2. b) Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările ulterioare;

Constituirea pachetului de produse igenico-sanitare va conține următoarele:

Produs

Cantitate

Periuță de dinți

5 buc.

Pastă de dinți

300 ml

Săpun lichid

500 ml

Șampon copii

800 ml

Șampon adulți

500 ml

Detergent de rufe

2,700 gr.

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categoriile prevăzute la alin. (1) beneficiază de produse igienico sanitare o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*