Administrație

Dezinsecţie la Sânmihaiu Român şi în satele aparţinătoare

Dezinsecţie la Sânmihaiu Român şi în satele aparţinătoare

Primarul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuţi, a anunţat că în după-amiaza zilei de joi se va realiza, în toate cele trei localități ale comunei (Utvin, Sânmihaiu Român și Sânmihaiu German) o acțiune de dezinsecție contra muștelor și țânțarilor.

Produsele insecticide care vor fi folosite nu afectează sănătatea umană și animală și sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide a Ministerului Sănătății.

Pentru a evita orice fel de neplăceri locuitorii sunt rugați a evita să stea sub cerul liber pe durata procedurii.

ATENȚIONARE: Apicultorii sunt rugați să ia măsurile necesare pentru prevenirea problemelor și a intoxicațiilor ce ar putea surveni la albine.

În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea se va reprograma în zilele următoare.


Un comentariu

  1. S.a facut mai nimic. Ca deobicei, s.a plimbat avionul albastru pentru a justifica prezenta, dar probabil ca, sau au stropit cu apa, sau cu nimic.
    Inclusiv in seara zilei de 31 iulie 2020, au survolat cerul de deasupra utvin.ului, chiar pe deasupra casei mele (probabil ca tot intr.o actiune de dezinsextie) si culmea, in spatele lor nu prea se vedea nimic. Cert este ca, astazi, 01 august 2020, in cursul zilei de mancau mustele, si seara, nu puteai sta la putin aer curat datorita tantarilor! Mare minciuna cu aceasta dezinsectie, sau cu aceasta firma de DDD.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*