Politic

Ce spune preşedintele ALDE Timişoara despre programul„Reclădim România”

Ce spune preşedintele ALDE Timişoara despre programul„Reclădim România”

Cu o „scenetă” inaugurată drept „Reclădim România”, membrii Guvernului se adună pentru a prezenta programul PNL, un program de relansare economică, este de părere Adrian Popescu, preşedinte ALDE Timişoara.

„Teatru 🎭

Gen: Absurd

Invitat special: președintele României

Doar că, surpriză! Ideile de relansare a economiei nu au prea existat. Ce a existat însă, a fost o veritabilă campanie electorală, începută grandios.

Am așteptat un plan economic cu realizare de urgență și cu precădere, nu un program colosal întins pe un deceniu.

❗️Stimat Guvern, România se confruntă cu o pandemie, cu inundații catastrofale.

Criza economică trebuie evitată sau luate măsuri pentru a o face ușoară.

Dacă am pune în balanță „nepăsarea și incompetența Guvernului” și „coronavirus” și am analiza care din acestea duc la criza economică, cu siguranță prima variantă ar fi cauza. ⚖️

Întreaga Guvernare PNL este un teatru. Marionete vorbitoare care în fața românilor, pe „scenă”, își pun masca și încântă lumea.Ca mai apoi, după „spectacol” și aplauze, dau bir cu fugiții pe terase, în birouri sau la chefuri, iar actul rămânând doar pe hârtia ce va fi umplută de praf. 📃

❗️ Nota bene:

Genul absurd: este caracterizat de cadre și scene care par dialoguri repetitive, fără sens. Incoerența şi nonsensul sunt, de asemenea, caracteristici reprezentative”, este de părere liderul ALDE Timişoara, Adrian Popescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*