Administrație

Cu ce veşti depre Gara de Nord a venit la Timişoara ministrul Transporturilor

Cu ce veşti depre Gara de Nord a venit la Timişoara ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, se află vineri la Timișoara.

La sediul Palatului Administrativ, Lucian Bode a prezentat proiectele de infrastructură. Unul dintre proiectele feroviare la care s-a făcut referire privește modernizarea liniei Caransebeș-Timișoara-Arad, dar și realizarea unei conexiuni feroviare între Aeroportul Internațional şi Gara Mare.

„Următorii zece ani vor fi anii reclădirii României. Infrastructura de transport va fi coloana vertebrală pe care se va ridica România”, a spus Lucian Bode la Timișoara.

Bode a mai anunţat că pentru reabilitarea clădirii Gării de Nord acesteia se vor aloca 17,5 milioane de lei, în această sumă nefiind incluse şi lucrările la infrastructura feroviară, adică peroane sau linie cale.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, va face o analiză cu prefecții din partea de Vest a țării pentru evaluarea pagubelor la recentele inundații ce au avut loc în Timiș, Arad și Hunedoara, pentru ca statul să poată acorda fonduri de urgență pentru pagubele create de viituri. Vela va avea o întâlnire și cu reprezentanții structurilor Afacerilor Interne din județul Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*