Utile

Atenţie, şoferi! Se lucrează pe autostrada Timişoara-Lugoj

Atenţie, şoferi! Se lucrează pe autostrada Timişoara-Lugoj

Începând de astăzi, 1 iulie, vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada #A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2, km 468+602 – km 494+222, pentru execuția lucrărilor de reparații și întreținere a părții carosabile. Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv. Lucrările sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

ℹ️ Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale. Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end.

ℹ️ În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare eferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor. Lucrările efectuate la cele două noduri rutiere NU se vor executa în același timp.

Foto: Arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*