Social

Trafic intens la frontiera cu Ungaria

Trafic intens la frontiera cu Ungaria

Traficul la frontierele României s-a intensificat în această perioadă, odată cu deschiderea sezonului estival, dar şi pe fondul relaxării unor restricţii impuse de pandemie.

Peste 100.000 de persoane au trecut prin punctele de control de la nivelul întregii ţări, în ultimele 24 de ore. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 57.000 de persoane cu 18.000 de mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria rămâne cea mai tranzitată, cu peste 62.000 de persoane, din care aproximativ 36.000 au intrat în ţară. În urma verificărilor efectuate de specialişti, au fost trimise în izolare sau în carantină peste 2.700 de persoane. Principalele puncte de trecere în care a fost luată această măsură sunt Nădlac 1 şi 2, Borş, Petea şi Vărşand.

În prezent șoferii de autoturisme au de așteptat mai mult doar la Nădlac 2, respective 30 de minute, pentru a intra în țară. În același punct de trecere a frontierei și pe același sens, șoferii autocamioanelor așteaptă aproape o oră. Timpi mai mari sunt pentru a părăsi țara, 30 de minute la Nădlac 2 și 180 de minute la Borș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*