Social

Prima groapă reparată la Moşniţa după ce fratele unui deputat i-a scris pe Facebook preşedintelui CJT

Prima groapă reparată la Moşniţa după ce fratele unui deputat i-a scris pe Facebook preşedintelui CJT

Gerald Simonis, fratele deputatului Alfred Simonis de la PSD, i s-a adresat, prin intermediul grupului Facebook – Moşniţa comuna mea frumoasă – liderului administraţiei judeţene pentru a lua măsuri ca şoseaua ce străbate localitatea să fie reparată.

„Am să incep acest text prin a mă adresa Președintelui Consiliului Județean Timiș,

domnul Călin Dobra, pe care îl cunosc şi stiu că e un om implicat si de bună credinţă, iar spre final primarului comunei noastre, Florin Bucur.

Domnule Dobra, voi începe prin a vă ruga, in numele meu si al mosnitenilor să luați la cunoștință situația drumurilor județene din Comuna Mosnita Nouă și să rezolvati aceste probleme cât de repede puteți.

Am luat cunoștință despre faptul ca drumul Timisoara-Mosnita Noua unde știu că există in derulare proiectul de largire la 4 benzi, va demara in zilele viitoare. Stiu cât efort ati depus ca acest proiect sa fie materializat si va multumim pentru asta.

Însă, am rugamintea ca până ce santierul incepe si mai ales pe perioada derularii lucrarilor să fie asigurată o circulație rezonabilă.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, e nevoie ca pe langa organizare, să reparati o serie de gropi periculoase din comuna noastră.

Va mentionez cateva:

-dinspre Calea Urseni către Urseni imediat după calea ferată fix in prima curbă este o groapă foarte periculosă.

– dinspre Urseni spre Mosnita Noua, dupa calea ferata este o groapa extrem de adâncă.

– dinspre Mosnita Veche către Mosnita Noua imediat după curba mare pe partea dreaptă, se afla o altă groapă periculoasă

– la intersectia drumurilor dinspre Bucovat-Mosnita Veche si Drumul Boilor se afla mai multe gropi care ne pun in dificultate.

Toate acestea, dar si altele, sunt acolo de câteva luni fără ca cineva să le bage in seamă.

Nu vă acuz de nimic, sunt convins de faptul ca nu ați fost înștiințat de către nimeni despre aceste probleme, dar vă rog personal să le remediati cât de repede puteți, înainte să ajungem să avem accidente grave.

Va multumesc anticipat.

Domnule Primar Florin Octavian Bucur vă aduc la cunoștința situația de pe drumul comunal (Drumul Boilor).

De la intersecția cu strada Berlin pana la intersecția cu strada Bistrei din Mosnita Veche, acest drum aparține primăriei Mosnita Noua și este datoria dumneavoastră legală să monitorizați și să întrețineți acest drum la standarde ridicate.

În momentul de față acest tronson de drum arată execrabil și pe lângă faptul că ne distrugem mașinile, punem in pericol și siguranța noastra si a altor participanti la trafic.

Vă rog frumos pe aceasta cale să faceti apel la autoritatiile judetene si să acordați un minim de respect acestei comune și cetățenilor ei.

Nu se poate ca la Giroc, la Sag, la Ghiroda sa se poate realiza atat de multe investitii, iar la Mosnita să fim in comuna medievală, cu investitii putine si de proasta calitate. Noi nu suntem la fel ca cele mentionate, o comuna periurbana, aici nu avem aceleasi drepturi și nu plătim taxe și impozite ca cei care locuiesc in jurul Timisoarei..

Desi, nu ma astept de la dvs la buna credinta, sau la un demers constructiv in a remedia cele mentionate, imi pastrez speranta si va multumesc anticipat”, a precizat Gerald Simonis.

La mai puţin de 24 de ore de la postarea sa, acesta a transmis că prima groapă, cea din sensul de la Lidl, a fost remediată sâmbătă dimineața.

„Sperăm ca toate gropile să fie astupate în zilele ce urmează”, a mai spus Simonis.

 

Un comentariu

  1. Am trecut sâmbătă spre duminică noaptea pe acolo, iar groapa era la locul ei… oare au “remediat” altă groapă de la alt sens?!?! 🤔🤔

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*