Eveniment

Singurul produs care i-a interesat pe doi hoţi din Gătaia. Au spart un magazin în toiul nopţii

Singurul produs care i-a interesat pe doi hoţi din Gătaia. Au spart un magazin în toiul nopţii
Adora Beauty

Polițiștii Orașului Gătaia efectuează cercetări față de doi bărbați în vârstă de 25 de ani și 29 de ani, bănuiți de furt dintr-o societate comercială.

Joi, poliţiştii Orașului Gătaia au fost sesizaţi despre faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitatea Gătaia. În fapt, în noaptea de 24 spre 25 iunie, persoanele în cauză ar fi sustras dintr-o societate comercială țigarete, cauzând un prejudiciu în valoare de 15.385,4 lei.

În baza probatoriului administrat și în baza investigațiilor efectuate, lucrătorii din cadrul polițiștii Orașului Gătaia, cu sprijnul Secției 9 Poliție Rurală Jebel, Postului de Poliție Tormac și a doi lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au reușit la scurt timp identificarea și reținerea a doi bărbați, de 25 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat partial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbații fiind reținuti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*