Cultură

Ce evenimente vor avea loc în iulie la Școala de Artă

Ce evenimente vor avea loc în iulie la Școala de Artă

Cursanții și profesorii Școlii de Arte din Timișoara au început pregătirile pentru evenimentele pe care le vor organiza în cursul lunii iulie.

După luni întregi în care situația sanitară a blocat activitățile sociale și culturale, lucrurile încep să revină, încet, încet, la normal.

Primii pași vor fi făcuți miercuri, 8 iulie, de la ora 18. În Curtea Franciscană a Centrului de Cultură și Artă al județului Timiș va fi vernisată o expoziție a cursanților de la Pictură, Cine-Foto și Sculptură-Meșteșugari. Alături de ei, vor anima atmosfera cursanții de la clasele de vioară, pian și canto muzică ușoară de la Școala de Artă.

Tot Curtea Franciscană a CCAJT va găzdui joi, 9 iulie, de la ora 17, un spectacol folcloric al absolvenților de la clasele de canto muzică populară, instrumente de suflat și acordeon.

La cele două evenimente culturale derulate în aer liber vor fi respectate toate măsurile de siguranță și toate prevederile legale impuse de autorități pentru protecția cursanților, a profesorilor și a spectatorilor.

Acțiunile Centrului de Cultură și Artă sunt susținute financiar de Consiliul Județean Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*