Social

Asociația Gal Timișul de Centru continuă promovarea Producătorilor Locali şi în perioada stării de alertă

Asociația Gal Timișul de Centru continuă promovarea Producătorilor Locali şi în perioada stării de alertă

Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru dorește  anunțetoți beneficiarii  Pieței Online datorită impactului pozitivmajor pentru producătorii locali care fac parte din teritoriuluiGAL Timișul de Centru și nu numai , avut pe perioadapandemiei continuă în același ritm și pe perioada stării de alertă, platforma Piața Online fiind funcțională și într-o continuă creștere.

De la lansarea platformei https://timisuldecentru.ro/piata-online/pe site-ul propriu www.timisuldecentru.ro, Piața Online a avutaproape 100.000 vizitatori, posibili clienți, iar producătorii locali inscriși pe piață au înregistrat creșterea vânzărilor, lărgirea piețeide desfacere și a rețelei de clienți.  În momentul de față se regăsesc înscriși pe Piața Online un număr de 38 producători locali, care fac livrări la domiciuliul clienților.

Inițiativa începută în martie 2020, într-o situație de criză pentru toți locuitorii județului, se adresează producătorilor locali de legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, lactate, miere, acesteproduse putând fi comandate de timișeni online.

Piața Online – GAL Timișul de Centru a reprezentat o lansare a afacerii noastre ca și producători locali în mediul online, având în prezent peste 400 de clienți multumiți”, a declarat Viorel Ardelean de la Păstrăvăria Ardeleană .

Mulțumim pe această cale Asociației GAL Timișul de Centru pentru inițiativa avută, Piața Online aducând un aport însemnat de comenzi în această perioadă, producătorii având nevoie atâtde o piață de desfacere, cât și de know-how și suport pentruvânzarea online. Ne dorim ca platforma fie activă și încontinuare, putând reprezenta o rampă de lansare pentru mici producători în mediul online”, a declarat Alin Neamțu – reprezentant Mangalița Tradițional NIA.

Asociația GAL Timișul de Centru îi așteaptă pe producătorii locali care doresc se alăture inițiativei. Aceștia pot trimit un e-mail pe adresa contact@timisuldecentru.ro sau sune la numărul 0730463338 pentru a putea fi adaugați pe piața online care este într-o continuă creștere.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*