Social

Friends Arena și-a redeschis porțile într-o locație ultramodernă

Friends Arena și-a redeschis porțile într-o locație ultramodernă

Friends Arena s-a redeschis de azi, 15 iunie! De această dată într-o nouă locație ultramodernă.

Vine cu noutăți, abonamente variate, dotări și echipamente de ultimă generație. Începând de marți, 16 iunie, porțile pentru public vor fi deschise de la prima oră.

La evenimentul de inaugurare a noii săli de sport și a complexului de apartamente au fost prezente și oficialitățile locale: președintele Consiliulul Județean Timiș, Călin Dobra, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Pavel Kașai și consilieri locali, etc. “Astăzi este o zi importantă pentru noi, cei de la Friends Arena. Pentru noi, acest eveniment este marcat de două ori, întrucât de azi Friends Arena a renăscut. Baza noastră sportivă s-a dezvoltat, se adreseză unui număr mult mai mare de clienți,  echipa noastră s-a mărit și încercăm să oferim servicii de sport, să atragem cât mai mulți oameni pentru sănătate practicând o politică de prețuri accesibile, astfel încât sportul să nu mai fie un moft, ci pur și simplu un mod de viață, un obicei pe care ar trebui să îl avem cu toții. Mai important decât izolarea este mișcarea, activitatea fizică care ne dă tonusul și energia de care avem nevoie. Tot astăzi se lansează și complexul de apartamente, Friends Residence. După cum vedeți sunt foarte multe decoruri cu flori, pentru că și Flowers for friends se lansează tot astăzi”, a transmis Ramona Olteanu, manager Friends Arena.

Locația cuprinde 2 săli, 1000 mp, vestiare cu o capacitate de 100 de persoane.  Zonele sunt destinate antrenamentelor de: 𝐅𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐂𝐫𝐨𝐬𝐬𝐅𝐢𝐭, 𝐊𝐢𝐜𝐤𝐛𝐨𝐱𝐢𝐧𝐠, 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬, 𝐂𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨, 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐛𝐢𝐜, 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐬𝐢 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐬.“Facilitățile în primul rând sunt legate de zonele de antrenament. Avem două săli, una în care este organizată zona de fitness și de forță combinată cu zona de functional, antrenamente de tip CrossFit și o altă zonă foarte generoasă de cardio și în amenajare este zona de kickboxing. La dispoziție clienții au vestiare spațioase, iar de când legea ne va permite și accesul nu va mai fi restricționat la dușuri și la saune, vor avea această facilitate inclusă”, a adăugat Ramona Olteanu.

Pentru desfășurarea claselor programate în sala de aerobic, va fi posibilă înscrierea unui număr de maxim 13 persoane.  Mai multe detalii la numărul de telefon: 0743 070 608.

Friends Arena s-a închis în data de 12 martie, însă abonamentele pentru sala de fitness nu şi-au pierdut valabilitatea, fiind îngheţate până în momentul reluării activităţii.

Redeschiderea bazei de pe strada Lacului numărul 1 se va face cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie impuse de către autorităţi:

✔sistemele de climatizare vor dezinfectate înainte de începerea activității cu biocide și apoi dezinfectate periodic, probabil în fiecare săptămână.

✔se va folosi cât mai mult ventilația naturală cu geamurile deschise, dacă structura clădirii o permite!

✔recomandarea este ca aparatele să fie folosite pe regula 1da, 1nu, cu o atenție deosebită pe aparatura de cardio unde este nevoie de păstrarea unei distanțe considerabile, probabil minim 1m;

✔accesul clienților în sală se va face cu înregistrarea în clar a numelui clienților in sistemul de evidenta clienți, pentru eventuale anchete epidemiologice

✔densitatea clienților în spațiile sălilor de fitness va respecta regula generală de minim 4 mp la fiecare client;

✔în faza 1 nu se vor folosi dușurile;

✔clienții nu vor fi obligați să folosească măștile de protecție facială;

Este obligatoriu triajul epidemiologic la intrare și dotarea cu termometre digitale. Sala va dispune de preșuri cu dezinfectant și dezinfectant pentru mâini la intrare. Dezinfectarea aparaturii se va face după fiecare client.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*