Social

Mitropolitul Banatului a cumpărat o casă pentru o femeie care creşte singură 5 copii

Mitropolitul Banatului a cumpărat o casă pentru o femeie care creşte singură 5 copii
Adora Beauty

Arhiepiscopia Timișoarei a achiziționat și donat o gospodărie cu dependințe unei mame cu cinci copii, aflată în mare dificultate, în localitatea Babșa, comuna Belinț. Părintele Mitropolit Ioan este atent la nevoile semenilor săi și aflând de necazul acestei mame s-a implicat în ajutorarea acesteia, oferindu-i un adăpost ei și celor 5 copii.

Casa a fost cumpărată prin stăruința și contribuția unui grup de credincioși din eparhia noastră, care au fost mișcați de suferința prin care trece familia Vasilcan. Un ajutor important a venit și din partea lui Laza Gheorghe, primarul comunei Belinț, care a facilitat identificarea unei case potrivite pentru a fi achiziționată.

Arhiepiscopia Timișoarei, prin sectorul social, oferă sprijin celor nevoiași, celor care se confruntă cu situații materiale, dar și existențiale la limită, prin găsirea celor mai bune soluții. În acest sens, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan, pe lângă ajutorul material pe care îl oferă, poartă în rugăciunile Înaltpreasfinției Sale pe cei pe care Dumnezeu îi miluiește prin grija unor creștini cu suflet mare.

Sursa: Mitropolia Banatului

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*