Utile

Autobuzele de pe liniile Expres 2 și 40 vor circula deviat

Autobuzele de pe liniile Expres 2 și 40 vor circula deviat

Autobuzele de pe liniile Expres 2 și 40 vor circula deviat, în zilele de 13 și 14 iunie, din cauza lucrărilor de pe strada Divizia 9 Cavalerie.

Autobuzele de pe linia Expres 2, sensul sensul spre Continental – Stuparilor, vor circula normal până pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar la intersecția cu strada Holdelor vor întoarce la sensul giratoriu și vor reveni pe traseul: strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, după care vor intra pe traseul normal până la Continental. În aceste condiții, autobuzele de pe linia E2 vor opri în stația “Holdelor”, aferentă liniei 40. În zilele de 13 și 14 iunie, autobuzele de pe aceeași linie nu vor opri în stațiile „Stuparilor”, „ Gara de Est” și „Dedeman”.

Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozăvescu – Stuparilor, vor circula normal până pe bulevardul Antenei, după care vor continua pe Calea Mall-ului – strada Aristide Demetriade și în continuare pe traseul consacrat. Stațiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” și „Dedeman” vor fi suspendate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*