Social

„Salvator din Pasiune” şi în timpul liber. Află mai multe despre programul ISU Timiş!

„Salvator din Pasiune” şi în timpul liber. Află mai multe despre programul ISU Timiş!
Adora Beauty

Cu siguranță ați auzit despre programul „Salvator din Pasiune” și despre voluntarii de la ISU Timiș.

Reprezentanţii instituţiei îl prezintă azi pe Claudiu Vesa, care este un voluntar activ ce a participat la numeroase intervenții și aplicații ale inspectoratului. Iar cunoștințele acumulate până în prezent, l-au ajutat aseară să salveze un om.

În timp ce se afla la cumpărături, Claudiu a observat o agitație neobișnuită în farmacia din cadrul complexului comercial. S-a apropiat să vadă ce s-a întâmplat și atunci a observat o persoană inconștientă, întinsă pe jos. Fără să stea pe gânduri, Claudiu a început să-i acorde primul ajutor victimei.

„Nu mișca și inițial am crezut că este în stop cardio respirator, apoi mi-am dat seama că avea o criză epileptică așa că l-am pus în „poziția de siguranță” și l-am supravegheat până a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat”, a povestit Claudiu.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD sosit la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Felicitări Claudiu, pentru gestul tău frumos și mulțumim pentru dedicarea ta ca și voluntar în cadrul instituției noastre! Suntem mândri de tine! În prezent, ISU Timiș are peste 130 de voluntari înscriși în cadrul programului „Salvator din Pasiune”. Dacă dorești și tu să faci parte din această echipă frumoasă care salvează vieți, te așteptăm cu drag. Mai multe detalii despre programul de voluntariat le găsești pe site-ul nostru, accesând link-ul: https://www.isutimis.ro/index.php/spirc/66-spsu/409-voluntariat”, au transmis cei de la ISU Timiş.

Foto credit: Foto Lau

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*