Social

Vigneta pentru Ungaria se poate cumpăra şi din Vama Nădlac 2

Vigneta pentru Ungaria se poate cumpăra şi din Vama Nădlac 2

La punctul de trecere a frontierei de la Csanádpalota-Nădlac 2 s-a deschis un punct de vânzare al vignetelor necesare pentru Ungaria, destinat şoferilor autoturismelor sau autocamioanelor înmatriculate în străinătate. Compania naţională maghiară pentru autostrăzi, citată de MTI, anunță că noul punct de vânzare este de mare ajutor în primul rând pentru transportatorii care sosesc dinspre România.

Noul partener al companiei naţionale maghiare pentru autostrăzi (NÚSZ) funcţionează la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, pe autostrada M43, în direcţia care duce către autostrada M5. Aici există atât posibilitatea achiziţionării de vignete, cât şi posibilitatea încărcării contului pentru taxare rutieră electronică HU-GO. Deocamdată, noul punct este deschis între orele 8:00 şi 20:00, în fiecare zi, însă după încheierea epidemiei de coronavirus va funcţiona non-stop.

Șoferii care soseau dinspre România aveau de parcurs nouă kilometri până la cel mai apropiat punct de vânzare al vignetelor, parcarea Kövegyi Szent Gellért, loc până în care treceau deja de primul punct de control al plăţii taxei de drum. Noul punct de vânzare ajută şoferii care sosesc în Ungaria dinspre România şi care parcurg autostrada M43 să evite amenzile administrative aplicate pentru neplata taxei de drum sau efectuarea unei plăţi necorespunzătoare.

Sursa: Radio Timişoara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*