Economic

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă preocupările pentru sprijinirea mediului de afaceri și relansarea economiei județului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă preocupările pentru sprijinirea mediului de afaceri și relansarea economiei județului

În parteneriat cu Central European Cooperation Trade and Logistic Cooperation Zone -CECZ, vă invită, în perioada 11 – 19 iunie 2020, la discuții online de afaceri cu firme care activează pe piața chineză.

Central European Cooperation Trade and Logistic Cooperation Zone -CECZ este o firmă înființată de Ministerul Economiei din China la Budapesta (Biroul de dezvoltare al schimburilor comerciale), cu scopul declarat de a oferi consultanță gratuită oricărei firme din centrul și estul Europei, care dorește să importe din, sau să exporte în China.

Discuțiile vor fi purtate în sistem online.Fiecare firmă din România interesată poate să-și aleagă 3 firme din China cu care poate intra în discuții.

Discuțiile se vor purta în limba Engleză.

Domeniile de activitate în care activează firmele din China sunt:Electronică;Motoare;Piese auto; Bateri;Produse din WPC(lemn compozit);Mobilier; Decorațiuni interioare; Construcții; Confecții; Textile; Jucarii;Accesorii pentru animale.

Participarea este GRATUITĂ.

Termen de înscriere: 10 iunie 2020.

Informații necesare pentru înscriere:Denumire firmă, telefon, e-mail,persoana de contact și domeniul de activitate al firmei.

Detalii şi confirmări de participare la tel: 0372185242, e-mail: cmates@cciat.ro sau 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro.

(Foto: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*