Eveniment

Descinderi la domiciliile unor suspecti de înșelăciune si fals in acte

Descinderi la domiciliile unor suspecti de înșelăciune si fals in acte

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au efectuat miercuri 3 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

În data de 27 mai, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara și una în Izvin la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.                                                                                        Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

Perchezițiile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane care închiriau autoturisme de la anumite societăți de închiriere auto și ulterior le vindeau în baza unor acte false.

Activitățile desfășurate au vizat doi bărbați de 29 și 31 de ani din Izvin și Timișoara și un altul de 42 de ani, cetățean italian, toți fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 1 telefon mobil și mai multe documente întocmite în vederea vânzării autoturismelor.

Cei trei bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore şi introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Dacă există persoane care au fost victimele unor astfel de infracțiuni sunt rugate să apeleze Serviciul de Urgență 112.

(foto: arhiva)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*