Social

Timişean care nu a respectat izolarea, amendat cu 1.000 de lei şi trimis în carantină pe banii lui

Timişean care nu a respectat izolarea, amendat cu 1.000 de lei şi trimis în carantină pe banii lui

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Timiş, numărul de persoane aflate în izolare este luni de 2.308, față de 1.979 în urmă cu zi. De asemenea, numărul de persoane aflate în carantină la data curentă este 151, 4 în ultimele 24 ore. Persoane ieșite din carantină în ultimele 24 de ore: 52. Nicio persoană nu a fost confirmată cu COVID 19 în ultimele 24 de ore.

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, a fost  verificate 1.384 persoane privind  respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse (izolare/carantină). A fost depistată o persoană care nu a respectat măsura de izolare, iar amenda aplicată a fost de 1.000 de lei. Totodată, persoana a fost introdusă în carantină, costurile de carantinare fiind suportate de aceasta.

Pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență (https://fiipregatit.ro/)  poate fi consultat Ghidul pentru Starea de Alertă, care cuprinde răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, precum și explicații și reglementări referitoare la Starea de alertă. De asemenea pe aceeași platformă există încă 11 ghiduri COVID-19 (Cumpărături, Transport în comun, Simptome, Interacțiune cu Poliția, Autoizolare, Întrebări și mituri, Informare corectă ș.a.)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*