Politic

Adrian Popescu întreabă Guvernul şi preşedintele încotro au de gând să ducă problemele țării şi economia

Adrian Popescu întreabă Guvernul şi preşedintele încotro au de gând să ducă problemele țării şi economia

Preşedintele ALDE Timişoara, Adrian Popescu, este de părere că nu există dezastru mai mare decât faptul ca un popor să fie condus de un președinte marionetă și un Guvern incapabil și găunos într-o stare gravă în care se află țara.

„Cu bună știință, președintele țării, care era informat cu privire la virusul care se răspândea în lume, împreună cu Guvernul PNL, aliatul său, nu au luat în considerare pericolul care va lovi țara pe care o păstoresc după bunul plac. Un președinte care a fost în război cu PSD-ul și nicidecum atent la problemele țării. Care, atunci când a ajuns cuțitul la os, a declarat stare de urgență, în concurs cu Guvernul sau, încălcând Constituția țării, în loc ca, în mod progresiv să instituie stare de alertă, fără a zdruncina bunul echilibru al țării cu starea de urgență care a avut consecințele bine cunoscute, blocând în proporție de 80% economia țării, și după această măsură, dacă rezultatele nu erau eficiente, să fi declarat stare de urgență.

Președintele și Guvernul au fost mai preocupați de războiul cu PSD și de pedepsirea populației  cu amenzi  usturătoare, nefondate și neconstituționale. Cred că aceștia au vorbit toți, dar au înțeles diferit legea propusă, dovadă fiind declarațiile contradictorii la televizor. Acești  oameni sunt de o înfumurare nemăsurată și dau mereu de înțeles că ei înțeleg mai bine decât oricine problemele țării și problemele cu economia. Se comportă ca niște orbi în fața oamenilor cu afaceri cinstite, ducându-I în faliment, în dezastru, în pragul disperării. Față de aceste considerente, întreb președintele și Guvernul: încotro?”, a transmis preşedintele ALDE Timişoara, Adrian Popescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*