Administrație

Primăria a cumpărat 110 paturi noi pentru Spitalul “Victor Babeș”

Primăria a cumpărat 110 paturi noi pentru Spitalul “Victor Babeș”

Primăria Timişoara a achiziţionat 110 paturi pentru cele două secţii de boli infecţioase ale Spitalului „Victor Babeş”, reabilitate sau în curs de reabilitare. Acestea au sosit marţi şi sunt de o importanţă covârşitoare pentru unitatea spitalicească.

„La Spitalul «Victor Babeş» al Primăriei Timişoara au sosit 110 paturi care sunt achiziţionate din bani de la bugetul local. Paturile sunt pentru secţia de boli infecţioase. Această investiţie denotă implicarea noastră pentru ridicarea acestui spital, ca şi pe celelalte ale Primăriei, la cote demne de anii pe care îi trăim”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

„110 paturi fac parte dintr-un acord cadru mai mare, mai extins, care ne permite să finalizăm dotarea spitalului nostru. Dacă am început cu un punct slab, acum câţiva ani, numit Pneumologie, acum această secţie ca dotare şi infrastructură arată ca cele din Uniunea Europeană. A venit rândul secţiilor de boli infecţioase pe care acum le amenajăm şi le dotăm corespunzător, spre confortul pacienţilor. Paturile sunt electrice, cu telecomandă pentru pacienţii care nu se pot mobiliza, au saltea şi noptiere. E un întreg ansamblu mega util pentru spital”, a menţionat Cristian Oancea, directorul spitalului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*