Administrație

Mai mulţi elevi din Tomești – Colonie primesc tablete pentru orele online. De unde provine donaţia

Mai mulţi elevi din Tomești – Colonie primesc tablete pentru orele online. De unde provine donaţia

Campania e-learningTM, lansată public pentru a facilita accesul cât mai multor elevi la învățământul online, o campanie inițiată la propunerea Prefecturii și derulată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprjinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, a făcut un nou pas concret.

După ce săptămâna trecută 18 copii din Cenei și Bobda au primit tablete, ieri după-amiază, prefectul Liliana Oneț împreună cu Marin Popescu, inspector școlar general în cadrul  Inspectoratului Școlar Județean, și Radu Dragomir, directorul Direcției Județene de Telecomunicații Timiș din cadrul STS, au donat 17 device-uri și un sistem audio elevilor din școala gimnazială Tomești – Colonie pentru ca toți elevii din localitate să aibă acces la învățământul online. Aceste device-uri (tablete, laptop, telefon inteligent) au fost achiziționate în urma donațiilor angajaților Instituției Prefectului, Serviciului de Telecomunicații Speciale – Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș.

“Trebuie menționat că și alte instituții publice s-au alăturat Campaniei e-learningTM și au anunțat că vor dona, zilele următoare, echipamente utile educației  online. Campania “e-learningTM” este dedicată copiilor din comunitățile locale timișene. Le mulțumim tuturor celor care au răspuns apelurilor noastre prin donații. Așteptăm ca și alte companii, instituții publice, organizații neguvernamentale și persoane fizice să se alăture acestui demers venit în sprijinul elevilor timișeni”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*