Eveniment

Ce au furat doi tineri la începutul stării de urgenţă. Au fost prinşi după două luni

Ce au furat doi tineri la începutul stării de urgenţă. Au fost prinşi după două luni

Polițiștii Secției 12 Rurale Periam au reținut pentru 24 de ore doi tineri, bănuiți că ar fi sustras 18 stupi de albine de pe raza localității Variaș.

Luni, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Periam au identificat doi tineri de 17 și 20 de ani, din localitatea Variaș, bănuiți că  ar fi sustras 18 stupi de albine.

În fapt, în data de 19/20 martie a.c., în jurul orei 00:30, cei în cauză ar fi pătruns în în extravilanul localității Variaș din județul Timiș, de unde au sustras 18 stupi de albine în valoare de 1.700 de euro. Polițiștii au reușit să recupereze 6 stupi în valoare de aproximativ 600 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși in Centrul de Reținere și Arest Preventiv Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*