Eveniment

Doi şoferi din Timiş, prinşi băuţi la volan

Doi şoferi din Timiş, prinşi băuţi la volan

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Moșnița Nouă, sub influența băuturilor alcoolice.

În 16 mai, în jurul orei 16:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control, pe D.J. 592, în localitatea Moșnița Nouă, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,59  mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a mai fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, polițiștii timișeni au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Periam, sub influența băuturilor alcoolice.

În 16 mai, în jurul orei 16:00, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au oprit pentru control, pe strada Aradului din localitatea Periam, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,21  mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a mai fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*