Utile

Se modifică circulaţia tramvaielor de pe două linii

Se modifică circulaţia tramvaielor de pe două linii

Circulaţia tramvaielor de pe liniile 1 şi 8 vor avea traseul modificat, începând cu data de 16 mai. Tramvaiele de pe liniile amintite nu vor mai întoarce la Gara de Nord, din cauza lucrărilor ce vor avea loc la linia cale din intersecţia bulevardului Regele Carol cu bulevardul General Ion Dragalina, urmând să întoarcă în bucla de pe Bulevardul Dâmboviţa.

Pe traseul bulevardul Regele Carol – Gara de Nord va circula un autobuz: Gara de Nord – bulevardul General Ion Dragalina – bulevardul Regele Carol spre Piaţa Iosefin – întoarce în sensul giratoriu – bulevardul Regele Carol ( pe linia de tramvai) – bulevardul Dragalina până la Gara de Nord. În intersecţia bulevardul Dragalina cu bulevardul Regele Carol, la venirea de la Gara de Nord, autobuzul va avea staţie pe bulevardul General Ion Dragalina, înainte de intersecţia cu Regele Carol, iar pe sensul spre Gara de Nord va avea staţie comună cu linia 9 pe bulevardul Regele Carol.

Mijloacele de transport în comun de pe liniile 1 şi 8 vor reveni pe traseul normal luni, 18 mai, după terminarea lucrărilor. Circulaţia tramvaielor de pe linia 9 nu va fi afectată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*