Educație

USAMVB îşi aşteaptă viitorii studenţi în iulie

USAMVB îşi aşteaptă viitorii studenţi în iulie

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara își așteaptă viitorii studenți la prima sesiune de admitere începând cu data de 8 Iulie 2020.

USAMVB se mândreşte cu un modern campus universitar, care le oferă studenţilor o soluţie integrată de învăţare, practică şi locuire. Toate facultăţile, biblioteca, căminele, cantina, terenurile şi o sală de sport, precum şi cel mai mare loc de practică – Staţiunea didactică – se află în acelaşi perimetru.

Oferta educațională a USAMVB Timișoara

În confomitate cu legile în vigoare și cu prevederile Convenției de la Bologna, începând cu anul academic 2005-2006, studiile în universitate sunt organizate pe trei nivele: nivel de licență,  nivel de master şi nivel de doctorat. Diversificarea ofertei de programe de învăţământ și adaptarea acestora la cerințele actuale ale pieței muncii și ale candidaților constituie o problemă centrală a strategiei de dezvoltare a universității. De aceea, după 1989, alături de facultățile și specializările tradiționale, au apărut numeroase domenii noi. În prezent, USAMVB oferă13 domenii de licență, după cum urmează: agronomie, ingineria mediului, biologie, inginerie mecanică, geodezie, horticultură, biotehnologii, silvicultură, inginerie și management în agricultură, inginerie și management în alimentație publică și agroturism, medicină veterinară, inginerie industrială, zootehnie.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*