Administrație

Tablete gratuite pentru elevii din Giarmata

Tablete gratuite pentru elevii din Giarmata

Elevii din comuna Giarmata vor primi gratuit tablete de la primărie pentru a putea face cursurile online în timpul pandemiei de coronavirus.

Având în vedere faptul că elevii nu vor putea merge încă la școală, primăria a căutat soluții pentru a diminua cât mai puțîn acest impact educațional asupra pregătirii elevilor.

Anunțul a fost făcut de către edilul Virgil Bunescu. “Avem o estimare, ar fi vorba de 32 de tablete pentru ciclul gimnazial și 18 pentru ciclul primar. Școală pe care noi o construim are în dotare foarte multă logistică modernă de aparatură, calculatoare, laptopuri”, a explicat primarul Virgil Bunescu.

La rândul său, directorul Școlii Gimnaziale din Giarmata, Darius Mirea a precizat că: “Școala va reîncepe în 2 iunie doar pentru elevii claselor a opta, în vederea pregătirii pentru evaluarea Națională. Elevii care doresc să participe la activități vor fi împărțiți în grupuri de 10 persoane. În pauză dintre ore nu vor avea voie să părăsească clasa, iar pe durata pauzei vor fi supravegheați de către profesorul cu care au avut ora. Mai mult de 2 ore nu se va stă în școală. Examenul de Evaluare Națională se va da în școală noastră. De anul acesta din cauza situației în care ne aflăm copiii vor da examenul la noi în școală”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*