Economic

Proiectul SIA VEST merge mai departe

Proiectul SIA VEST merge mai departe
Adora Beauty

În contextul pandemiei generate de noul coronavirus, eforturile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș se concentrează asupra susținerii intereselor agenților economici care se confruntă cu dificultăți majore, prin măsuri menite să faciliteze reluarea activității și revenirea la normalitate.

Prioritar este și sprijinirea firmelor aflate la început de drum, beneficiare de finanțări nerambursabile și care s-au obligat prin proiect să deruleze anumite activități, să angajeze salariați. Acestea trebuie ajutate să-și îndeplinească indicatorii din planul de afaceri selectat, pentru a supraviețui.

Astfel, în calitate de partener lider al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, CCIA Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 24 de start-up-uri înființate în cadrul proiectuluicare au reușit să demareze cu succes activitatea.

Reamintim că Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Până în prezent, cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

(foto: Arhiva)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*