Administrație

Robu: Timfloralis nu va exista în 2020! De ce au apărut flori în zona centrală

Robu: Timfloralis nu va exista în 2020! De ce au apărut flori în zona centrală

După ce în zona centrală au apărut mai multe aranjamente florale şi mulţi timişoreni au comentat pe Facebook că, în plină pandemie de coronavirus, plantele nu reprezintă o prioritate, primarul vine cu lămuriri.

„Așa cum am anunțat deja, de mult, Timfloralis nu va exista în 2020! Și astea indiferent cum vor evolua lucrurile cu pandemia COVID-19! De ce, atunci, apar anumite aranjamente de flori în Centru?! Apar pentru că societatea de spații verzi a Primăriei, Horticultura, a cultivat o mulțime de flori în perspectiva festivalului, nimeni neanticipând ce urma să vină peste noi. Acum, având acele flori și ele ajungând la maturitate, avem două posibilități:

1). să le aruncăm

2). să împodobim orașul cu ele, făcându-l, astfel, mai frumos, mai plăcut ochilor și sufletului nostru, pe când vom avea voie să ne plimbăm, desigur, sub anumite reguli

Evident, am optat pt varianta 2). Dar, încă o dată, nu va fi niciun Festival al Florilor, nici acum, nici mai târziu, în 2020! Cu toată părerea de rău…”, a transmis Nicolae Robu.

Foto: arhivă


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*