Utile

DRDP Timişoara anunţă reparaţii pe un drum naţional din vest

DRDP Timişoara anunţă reparaţii pe un drum naţional din vest

CNAIR a semnat contractul de execuție lucrări „5R12, Reabilitare DN 76, Vârfurile – Ștei, km 69+350 – km 102+660, – Rest de execuție”. Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Ștei, aferent DN 76.

Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări este Asocierea DRUM ASFALT S.R.L. & VAHOSTAV – SK a.s. & TRAMECO S.A. & ILE VIOREL CONSTRUCT S.R.L. Valoarea contractului este de 74,7 milioane lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind fondurile europene nerambursabile.

Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor, în aria de activitate a DRDP Timișoara și DRDP Cluj. Principalele lucrări ce vor fi realizate vizează finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum național. Lucrările ce urmează a fi executate constau în finalizarea reabilitării unui număr de 5 poduri, amenajarea a 5 parcări, amenajarea a 5 stații de autobuz, lucrări de colectare și evacuare a apelor, lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor, lucrări de sprijinire, lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare, lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației.

Durata de realizare a acestui contract este de 12 luni, pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de câștigător este de 60 de luni.

Foto de pe sectorul DN 76 Vârfurile – Groși (arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*