Administrație

Ce i-a dat de gol pe nesimţiţii care şi-au aruncat gunoiul pe câmp lângă Buziaş

Ce i-a dat de gol pe nesimţiţii care şi-au aruncat gunoiul pe câmp lângă Buziaş

În urmă cu câteva zile, primarul Buziaşului, Sorin Munteanu, cerea amenzi mai mari pentru cei care abandonează deşeuri. Acum, edilul anunţă că, în urma cercetărilor efectuate, au fost descoperite: facturi, chitanțe, certificate de garanție, pe numele a trei persoane.

“Chiar și pamperşi am găsit, bineînțeles, la confruntare, NU au recunoscut, inexplicabil, culmea pentru ei fiind faptul cum au ajuns documentele acolo?! O persoană nu avea contract cu RETIM! Au fost aplicate sancțiuni, care plătite în 14 zile, înseamnă jumătate din minim-adică 200 lei! Cu siguranță, au fost și alte persoane, care au aruncat în aceea zonă. Doresc să înțelegeți, faptul că igenizarea locurilor ne costă în jur de 15.000-20.000 lei, bani plătiți de noi toți!”, a atras atenţia Sorin Munteanu.

Primarul oraşului Buziaş a mai precizat că la şedința Consiliului Local din 29 mai va propune majorarea amenzilor.

“Voi propune să crească la 2.000-4.000 lei pentru persoane fizice și 5.000-10.000 lei pentru persoane juridice, cu plata a jumătate din minim, în 14 zile, așa cum prevede legea! Doresc să precizez, că deșeurile voluminoase pot fi aduse și depozitate la “Sector-Sere”- în spatele clădirii pompierilor de pe str. Primăverii, în orice zi a săptămânii, de asemenea și cele electrocasnice. În decursul anului acesta, au fost cercetate 7 cazuri, anul trecut 24 de cazuri! Este un fenomen, care trebuie stopat! Pentru orice nelămuriri, va rog să va adresați primăriei, d-lui viceprimar Cristian Cîndea, pentru a găsi împreună soluții de rezolvare! NU MAI ARUNCAȚI DEȘEURI decât în locuri amenajate!”, a transmis primarul Sorin Munteanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*