Utile

Atenţie, şoferi, dacă aveţi drum prin Arad! Se închid unele străzi

Atenţie, şoferi, dacă aveţi drum prin Arad! Se închid unele străzi

Comisia de Sistematizare a Circulației din cadrul Primăriai Arad a avizat favorabil solicitările venite din partea S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L, de restricționare a traficului pe câteva străzi din municipiul Arad. Restricțiile intră în vigoare de luni, 4 mai 2020.

Astfel, strada Școalei se va închide până în 30.06.2020 întrucât aici sunt programate lucrări derulate în cadrul proiectului de Reabilitare a rețelei de transport energie termică. Închiderea străzii pe toată durata lucrărilor se impune întrucât conducta este pozată pe mijlocul străzii, iar șantul deschis este de cca. 3 m. În acest context sunt propuse ca variante ocolitoare Aleea Ulise și strada Obedenaru. Lucrări de reabilitare a rețelei de transport energie termică vor începe tot din 4 mai 2020 și pe străzile Poetului și Luchian. În acest caz, restricțiile de circulație vor fi pe banda dinspre case întrucât lucrările se desfășoară pe spațiul verde și trotuar. Așadar până pe 31.08.2020, traficul rutier pe străzile Poetului și Luchian va fi afectat doar în anumite momente și numai pe perioade scurte de timp, iar în anumite situații se va lucra și pe timpul nopții.

Nu în ultimul rând, afectat de lucrările de reabilitare a rețelei de transport energie termică  va fi tronsonul strada Aristide Dragomir – bretea de legătură – strada Mărțișor – Onisifor Ghibu. Până în 30.06.2020, traficul rutier pe acest tronson va fi restricționat total sau parțial, în funcție de necesități și numai pe anumite segmente. Şoferii sunt rugaţi să circule cu prudență și să respecte marcajele rutiere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*