Social

5 polițiști locali în izolare, după ce au patrulat împreună cu polițistul depistat pozitiv cu coronavirus

5 polițiști locali în izolare, după ce au patrulat împreună cu polițistul depistat pozitiv cu coronavirus

Ca urmare a depistării ca pozitiv cu COVID-19 a unui polițist de la Secția 5 Poliție, cinci polițiști locali care au patrulat în ultimele zile, în patrulă mixtă cu acesta, au fost plasați în izolare la domiciliu, fiind înștiințată și Direcția de Sănătate Publică Timiș despre această situație. Aceștia urmează să fie testați pentru a se stabili dacă au contactat la rândul lor virusul.

Sediul Direcției Poliția Locală Timișoara a fost dezinfectat cu substanțe omologate pentru a preîntâmpina o eventuală transmitere a noului coronavirus în rândul celorlalți polițiști locali.

Poliția Locală Timișoara reamintește că încă de la instituirea stării de urgență polițiștii locali au fost implicați permanent, zi și noapte, pentru reducerea răspândirii noului coronavirus, împreună cu Poliția Națională, sub coordonarea operațională a acesteia, cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș și cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale. Agenţii au participat la toate activitățile care au presupus prezența în stradă, la supravegherea unităților spitalicești, la verificarea respectării ordonanțelor militare, la verificarea persoanelor izolate la domiciliu, de sărbători, precum și la toate activitățile care au presupus prezența în stradă a oamenilor legii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*