Sănătate

Dr. Musta: Atenție și de 1 Mai pentru a consolida ce am câștigat la Paşte!

Dr. Musta: Atenție și de 1 Mai pentru a consolida ce am câștigat la Paşte!

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România în lupta cu coronavirusul, Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, trage un nou semnal de alarmă. Dr. Musta a transmis, prin intermediul grupului său de Facebook – City doctors-comunitate pentru sănătate!, că l-a bucurat mult responsabilitatea dovedită de majoritatea oamenilor în perioada Sărbătorilor Pascale și le mulțumeşte tuturor pentru înțelegere, efort și răbdare.

Iată ce mesaj a transmis vineri:

“Acum ne bucurăm cu toții de venirea primăverii și de zilele libere de 1 Mai. Anul acesta trebuie însă să fim mai precauți, pentru a nu avea motive de întristare ulterior.

Putem sărbători 1 Mai, cum crede fiecare, chiar cu mici și grătare cum ne-a intrat deja în obicei, dar în familie, iar cu prietenii putem vorbi la telefon sau să ne vedem online.

Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri. Nu frecventați zonele publice aglomerate. Protejați în continuare persoanele cu risc și respectați vă rog  toate recomandările pe care deja le cunoaștem.

Până acum, pandemia este ținută sub control la noi și aceasta datorită în special responsabilității și eforturilor voastre, pentru că marea majoritate a înțeles cât de importante sunt recomandările noastre pentru sănătatea și chiar viața tuturor.

Sigur că trecem încă printr-un moment greu, dar trebuie să mai rezistăm, pentru a ne bucura mai târziu în “echipă completă”. E necesar să mai avem răbdare. Fiți înțelepți și responsabili!

Dacă trecem cu bine și peste această perioadă, vor începe să apară cu siguranță și vești mai bune. Îmi doresc și eu acest lucru și bineînțeles că vi le voi comunica și eu la momentul potrivit.

Vă mulțumesc anticipat pentru efortul fiecăruia dintre voi!

Ținem aproape, deși păstrăm distanța!

Numai împreună vom reuși!

Dr. Virgil Musta”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*