Politic

PLUS Timiș și-a ales noul for de conducere

PLUS Timiș și-a ales noul for de conducere
Adora Beauty

PLUS Timiș și-a ales noul for de conducere duminică, 26 aprilie 2020.
Astfel, echipa este formată din: Raul Olajos -preşedinte; Bianca Luca – secretar general; Tania Ionescu – trezorier; Raluca Laslo – responsabil Politici Publice; Florin Ilca – responsabil Resurse Umane; Mircea Vancia – responsabil organizare; Flavius Gligor – responsabil Campanii; Andrei Meșter – responsabil Strângere Fonduri; Cristian Răducă – responsabil Comunicare.
Ținând cont de starea de urgență instituită pe teritoriul țării, atât Convenția Județeană, cât și întreg procesul de vot s-au desfășurat integral în mediul on-line. Acesta este în linie cu imaginea noastră de partid digital, modern și adaptat nevoilor unei societăți dinamice. Mulțumim tuturor membrilor care au fost implicați în proces și îi asigurăm că PLUS Timiș va continua pe linia valorilor și principiilor enunțate încă de la înființare!”, au transmis reprezentantii PLUS Timis.

Noul Birou își propune acum ca prioritate să contribuie cu soluții punctuale la dificultățile generate în mediul social și economic al județului Timiș de actuala pandemia. “Bineînțeles, după rezolvarea problemelor curente, obiectivele noastre rămân cele asumate deja, și anume un rezultat cât mai bun la alegerile locale și la cele parlamentare, alături de colegii de Alianță”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*