Sănătate

De ce a amendat DSP Timiş un depozit cu 30.000 de lei

De ce a amendat DSP Timiş un depozit cu 30.000 de lei
Adora Beauty

Până la această dată, 233 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, o persoană de la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj și 8 persoane de la  Maternitatea Bega,  după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

Inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș au efectuat verificări în unități de desfacere, urmărindu-se modul în care au fost implementate măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS CoV-2, prevăzute în ordonanțele militare aferente prezentei stări de urgență. Cu această ocazie, pentru neconformitățile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.200 lei și două avertismente în conformitate cu prevederile Ordonanței 2/2001.

De asemenea, urmare a controlului efectuat într-un depozit s-a constat faptul ca nu au fost respectate prevederile privind plasarea pe piață și comercializarea unui produs biocid, cosmetic sau dispozitiv medical sub altă denumire și altă încadrare decât cele date de legislația în vigoare căreia i se supune, motiv pentru care fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*