Eveniment

Adolescent cu tupeu, reţinut de poliţiştii timişoreni

Adolescent cu tupeu, reţinut de poliţiştii timişoreni

Un minor de 14 ani a fost reținut de polițiștii Secției 1 Timișoara pentru comiterea infracțiunii de furt în formă continuată.

În 28 aprilie, în jurul orei 02:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați despre faptul că un bărbat sparge un geam la o societate comercială din Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență pe strada Gheorghe Lazăr și au depistat în flagrant delict un băiat de 14 ani în timp ce sustrăgea o sumă de bani din societate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în aceeași noapte în intervalul orar 01:00-02:00, minorul a mai pătruns prin efracție în alte două societăți comerciale de unde a sustras diferite sume de bani, încercând totodată să pătrundă în alte trei societăți comerciale din Timișoara.

Minorul a sustras 290 de lei, prejudiciul fiind recuperat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, minorul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Ulterior, magistrații  au stabilit măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*