Social

Ce surpriză au avut jandarmii în Circumvalațiunii la 3 dimineaţa

Ce surpriză au avut jandarmii în Circumvalațiunii la 3 dimineaţa

Un echipaj de jandarmerie din Gruparea Mobilă Timişoara a găsit substanţe interzise, pe bancheta unui autoturism parcat.

În dimineața zilei de 28 aprilie, în jurul orei 3.00, în timpul serviciului de ordine publică, jandarmii au observat, în autoturismul aflat într-un loc retras, în cartierul Circumvalațiunii din Timișoara, două persoane care prezentau un comportament ce a atras atenția.

Având în vedere ora matinală și comportamentul acestora, jandarmii le-au solicitat să își decline identitatea și au procedat la percheziția autovehiculului. Pe bancheta din spate au fost găsite două pungi din material plastic ce au, în conținut, masă vegetală de culoare verde-olive.

Jandarmii au ridicat obiectele găsite, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*